Praktijkinformatie

Privacyverklaring

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat uw persoonsgegevens, aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen. Daarvoor heb ik een Privacyverklaring opgesteld, welke u hier kunt downloaden.

Tarieven

Mogelijk vergoeding door ziektekostenverzekering indien men aanvullend is verzekerd, informeer bij uw verzekeraar:

Natuurgeneeskundig consult
klachtgerichte behandeling: voetreflexzonemassage of massage-therapie 60 min.€ 70,00

Onderstaande behandelingen worden niet vergoed:

Massage
ontspanningsmassage van één uur€ 60,-
uitgebreide ontspanningsmassage van anderhalf uur€ 80,-
sportmassage van één uur€ 60,-
deelmassage van een half uur€ 38,-
deelmassage van drie kwartier€ 50,-
stoelmassage (drukpuntmasage) 25 min.
(tarieven voor bedrijven op aanvraag)
€ 35,-
stoelmassage (drukpuntmassage) 25 min.
(tarieven voor bedrijven op aanvraag)
€ 35,-

Coaching
Mindful Coachen (1 uur)€ 75,-
Mindful Coachwandeling (ca 1 1/2 uur)€ 110,-
Reiki
Energetische behandeling€ 60,-
Reiki cursus 1e graad (4 dagdelen, data in overleg)€ 295,-
Reiki cursus 2e graad (2 dagdelen, data in overleg)€ 295,-
Reiki cursus 3e graad (2 dagdelen + cursus begeleiden,data in overleg)€ 595,-

Kadobonnen: kadobonnen verkrijgbaar vanaf een half uur.
De bonnen zijn niet in te wisselen voor
natuurgeneeskundige therapie.

Over mijzelf

Al meer dan 20 jaar ben ik bezig met de gezondheid van de mens. De kennismaking met Reiki in 1998 deed me de ogen openen. Ik wilde iets met het welbevinden van mensen gaan doen, want dat voelde goed en gaf me voldoening en zingeving aan het leven. Sindsdien heb ik diverse opleidingen gedaan, waaronder o.a. sportmassage, oosterse massage, voetreflextherapie hbo niveau, reiki master, aura-, &  chakrahealing, twee jaar haptonomie, medische vakken hbo niveau, stoelmassage, massage bij kanker en Mindful Coachen. En in al die jaren heb ik verschillende na- en bij scholingen gevolgd op allerlei gebieden. Nog steeds ben ik nieuwsgierig naar nieuwe kennis en volg daarom nog steeds workshops, cursussen en opleidingen over gezondheid.

In 2006 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn eigen fulltime praktijk gestart. En ik heb daar geen seconde spijt van gehad. Tot op de dag van vandaag heb ik heel veel plezier in het vitaler, gezonder en bewuster maken van mijn cliënten. Zodat ze weer lekker in hun vel zitten en weer verder kunnen in het leven.

Ik vind het heerlijk om te zien dat mijn behandelingen de mensen goed doen, dat geeft mij ook weer een fijn gevoel. Er is niets mooiers dan een ontspannen en blij mens dat mijn praktijk verlaat….!

Diensten

Get in touch now

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu.